sâmbătă, 28 iunie 2008

Începutul schimbării. În bine sau în rău?!

După două decenii de dictatură sub cizma lui Neculai Răţoi, pe 15 iunie 2008 păşcănenii au ales schimbarea. Mai ales tinerii şi intelectualii s-au mobilizat ca niciodată şi au votat în favoarea liberalului Grigore Crăciunescu. Evident, nu a fost un vot de simpatie pentru câştigător, ci un vot de sancţiune socială anti-PSD, împotriva lui Răţoi şi a întregului sistem mafiot pe care l-a creat şi întreţinut 18 ani de zile pe spinarea păşcănenilor. Un vot pentru schimbare, plin de ură şi speranţă!
Principalul beneficiar al acestei conjuncturi este liberalul Grigore Crăciunescu, care a câştigat funcţia de primar al Paşcaniului. Deşi a făcut greşeli mari în campania electorală şi a avut un program electoral lipsit de consistenţă, Crăciunescu merită felicitat în acest moment pentru succesul obţinut.Din statistici reiese că a reuşit să adune în favoarea sa atât voturile lui Leonard Rusu, cât mai ales pe cele ale fostului candidat independent.
Crăciunescu a fost principalul beneficiar al campaniei electorale „Schimbare şi Progres”, a lui Dionisie Afloroaei, dar şi a activităţii jurnalistice din ultimii 4 ani de zile a ziarului „Orizontul”, care a criticat în mod constant derapajele administraţiei locale. Ex-deputatul liberal a simţit bine pulsul păşcănenilor şi le-a exploatat la maxim aşteptările printr-o campanie populistă, o campanie de atitudine, şi nu bazată pe programe şi proiecte.Greul pentru Crăciunescu şi echipa lui abia începe.

Continuare in ziarul Orizontul

Niciun comentariu: