marți, 29 aprilie 2008

Slugile comuniştilor au început manipularea

Nici bine nu a început campania electorală, şi ziariştii mercenari au şi început să îşi pună în practică talentele, şi anume dezinformarea şi manipularea maselor. Cu riscul de a deveni din nou ţinta acestor mizerabili, voi arăta şi de această dată care este realitatea, aşa cum o percepem noi, cei de la „Orizontul”, pe baza experienţei jurnalistice pe care o avem faţă de dezinformările aruncate pe piaţă.
Consider că este extrem de important ca măcar acum, în anul 2008, păşcănenii să voteze în cunoştinţă de cauză, pe baza unor informaţii corecte şi nicidecum prin şantaj şi manipulare. Revenind la ziariştii securişti, aduc din nou în discuţie ceea ce spuneam în editorialul trecut, şi anume că presa va fi aruncată chiar în linia întâi a luptei electorale, la alegerile locale.
Prima dovadă este recenta ediţie a unei fiţuici plină de invective, patronată de şantajistul Cristian Droanţă, care, în mod suprinzător, a devenit principalul vehicul de imagine al candidatului Cristian Amariei.
Trecând peste faptul că „ziaristul” navetist politic schimbă partidele precum şosetele, ceea ce evidenţiază practicile oportuniste şi demagogice cu care nu se sfieşte să se afişeze, este important să analizăm conţinutul unui articol plin de minciuni şi inexactităţi.
Sub titlul „Pantazi conduce detaşat în opţiunile păşcănenilor”, mercenarul Cristian Droanţă prezintă aşa-zisele rezultate ale unui sondaj de opinie, realizat la începutul anului curent de către PSD.
Continuare in ziarul Orizontul

Niciun comentariu: